Kosmetisk og tanderstattende tandpleje

Hos Tandlæge Ole Pind har vi stor erfaring inden for kosmetisk samt tanderstattende tandpleje. Det er individuelt hvilken form for behandling, der er den bedste, når man har mistet tænder i munden. Derfor sørger vi altid for en grundig forundersøgelse, der ofte er suppleret med røntgenbilleder, med henblik på at finde frem til den helt rigtige løsning.

Tandimplantater hos Tandlægen i Taastrup

Et implantat kan være en god løsning, hvis du har mistet en eller flere tænder, og du ikke ønsker at leve med en aftagelig protese.

Et implantat er en kunstig rod, som er fremstillet af titanium, der let accepteres af organismen.
Når implantatet er sat ind i knoglen, opfatter kroppen det som om, det er dens eget, hvorefter knoglen vokser fast til implantatet. På roden sættes en kunstig tand, der ligner og føles som en rigtig tand.

Vi har stor erfaring med behandling af tandimplantater og har gennem tiden gjort mange kunder tilfredse med en holdbar, funktionel og pæn løsning.

Proteser

Mangler du flere tænder, er en protese en mulig løsning. Et af vores ekspertiseområder er aftagelige hel- og delproteser, som skræddersyes efter dit tandsæt. Vi sørger for at din protese kommer til at matche dine naturlige tænder, så du skal ikke være bange for, at din protese vil skille sig ud fra resten af dit smil.

Proteser til alle tandsæt

Gennem årene har vi skabt proteser til mange forskellige resttandsæt og kan derfor tilbyde professionel vejledning, uanset hvordan dine tænder sidder i munden.

Lad os give dig et smil på læben!

Skal du have udført kosmetisk eller tanderstattende tandpleje, så kontakt os i dag og bestil en tid hos en af vores tandlæger. Så tager vi et kig på dine tænder og får en god snak om hvilken løsning, der vil være den bedste for dig og dit smil.

Kroner og broer

Med en krone eller bro får du et pænt og stærkere tandsæt. Vi udfører alle former for tandarbejde med kroner og broer.

Med en krone beskytter du en tand, der er svækket af rodbehandling, store fyldninger eller misdannelse. Kroner kan fås i materialer som porcelæn, metalkeramik og guld. Afhængig af kronens placering i tandsættet og dit budget, finder vi frem til en god, stabil og flot løsning.

Mangler du en eller flere tænder, kan de erstattes med en bro. Broen sidder fast på de tilstødende
tænder og kan ikke tages ud. Det er en solid erstatning, som føles som en naturlig tand.

Grundig dialog

Hvilken behandling, der er den rette for dig afhænger naturligvis af en lang række faktorer. Hos Tandlæge Ole Pind tager vi naturligvis en grundig snak med dig, før vi vurderer, hvilken behandling, der er den rigtige løsning i dit tilfælde. Vi sørger for smertefri og empatisk behandling, og vi tager os altid god tid til vores patienter.

Ikke bare kvalitet, men også æstetik er en vigtig del af vores koncept. Derfor kan du altid være sikker på en løsning, der både er holdbar og pæn, og som også har fokus på god funktionalitet.

alm tandeftersyn

læs mere >>

plastfyldninger

læs mere >>

rodbehandlinger

læs mere >>

TANDIMPLANTAT

læs mere >>

KRONER & BROER

læs mere >>