REPARERENDE TANDPLEJE HOS TANDLÆGE I TÅSTRUP

PLASTFYLDNINGER 

Har du mistanke om, at du har fået et hul i en tand, eller ønsker du at få de gamle sølvfyldninger skiftet ud? Hos din tandlæge i Taastrup, Tandlæge Ole Pind, kan vi sørge for at lukke hullet med en pæn plastfyldning.

Kontakt din tandlæge i Taastrup allerede i dag, og hør mere om plastfyldninger priser. 

 

DE BEDSTE MATERIALER TIL PLASTFYLDNINGER

Vi anvender de bedste plastmaterialer fra anerkendte producenter, og vi kan således garantere en løsning, der både er holdbar og æstetisk flot.

Plast er det stærkeste fyldningsmateriale, der findes på markedet, og alle vores typer plastfyldninger er CE-mærkede. Derfor er en plastfyldning altid en rigtig god løsning, som er med til at give dig et pænere smil.

 

RODBEHANDLING AF TAND

Din tandlæge i Taastrup, Tandlæge Ole Pind, udfører rodbehandling af tand efter de nyeste behandlingsmetoder.

En rodbehandling af en tand er nødvendig, når et kariesangreb går helt ind til nerven i tanden. Det er også nødvendigt, hvis nerven som følge af en tandskade er blotlagt eller død. En rodbehandling af tand fjerner den smerte, du vil mærke, hvis nerven er blottet eller angrebet af karies.

Hvis nerven er død, mærker du ikke smerter, men tanden skal rodbehandles, da der ellers vil opstå rodbetændelse, som kan medføre smerter og tandbylder.

 

SMERTEFRI RODBEHANDLING AF TAND

Ved en rodbehandling af tand bliver det døde væv i tandens indre erstattet med et kunstigt materiale. Tanden bliver siddende, men det kan være nødvendigt at styrke den med en krone eller en facade. Rodbehandlingen bliver foretaget under lokalbedøvelse hos tandlægen, så du er sikker på en smertefri tandbehandling.

 

BEHANDLING AF PARADENTOSE

Tandlæge Ole Pind er en tandlæge med speciale i paradentose, men hvad er paradentose, og hvordan skal det behandles?

Skal du behandles for parodontose, er det vigtigt, at behandlingen udføres professionelt og skånsomt af en tandlæge med speciale i paradentose, så du føler mindst mulig ubehag.

Parodontose er en sygdom i knoglen rundt om dine tænder, hvor symptomerne kan være dårlig ånde og blødende tandkød. Hvis parodontosen ikke behandles, risikerer du, at en eller flere tænder bliver løsere og løsere og til sidst ender med at falde ud.

Hos din tandlæge i Taastrup, Tandlæge Ole Pind, anvender vi de nyeste teknikker og sørger for en dybdegående rensning, som holder parodontosen nede. Vi vejleder naturligvis også i, hvordan du i det daglige selv kan hjælpe til for, at sygdommen ikke udvikler sig.

KIRURGISK BEHANDLING

Hos din tandlæge i Taastrup, Tandlæge Ole Pind, tilbyder flere former for kirurgiske indgreb. Kirurgi kan blandt andet være nødvendigt i tilfælde som fjernelse af visdomstænder, eller hvis der er opstået cyster i kæbe eller mundslimhinde.

Vi sørger altid for at informere grundigt, når der er behov for et kirurgisk indgreb. På den måde kan du forberede dig bedst muligt til en operation, der måske kræver en ekstra fridag, da hævelser i forbindelse med eksempelvis fjernelse af visdomtænder eller lignende kan være markante og have behov for at lægge sig.

 

INDIVIDUEL RÅDGIVNING OG STORE KOMPETENCER

Tandlæge Ole Pind vægter kvalitet ved alle vores behandlinger. Vi sørger løbende for at efteruddanne os, så vi hele tiden er opdateret om de nyeste teknikker og produkter. Det betyder, at du altid kan føle dig tryg, når du lader os behandle dine tænder.

Vi tager os god tid til alle vores patienter og sørger for en skræddersyet løsning, der passer til dig og dine tænders behov. Vi er altid parate til at rådgive dig, så du får en løsning, der passer til netop dit tandsæt.

 

KONTAKT OS

Har du brug for reparerende tandpleje? Så kontakt os på 43 99 08 75 for at bestille en tid, eller kom ind på klinikken i Taastrup, hvor vi kan se på dine tænder.

Hvis du i stedet har brug for et almindeligt tandeftersyn eller kosmetisk tandpleje, hjælper vi hos Tandlæge Ole Pind dig også gerne hermed.

Du kan også læse mere om vores ydelser indenfor kosmetisk tandpleje – herunder eksempelvis tandimplantater, krone på tænder m.m. Uanset dit behov har vi fokus på smertefri tandbehandling