Tandlæge Ole Pind i Taastrup har stor erfaring med tandbehandlinger

Smertefri rodbehandling hos erfaren tandkirurg
Reparerende tandpleje og smertefri tandkirurgi

Stort set alle vores patienter oplever på et tidspunkt at have et hul, der skal fyldes, gamle fyldninger, der skal skiftes, eller behov for rodbehandling. Hos Tandlæge Ole Pind er det en erfaren tandkirurg, der står for vores rodbehandlinger, og vi har altid fokus på smertefri behandling, uanset hvad du skal have lavet.

Vores tandklinik er beliggende i Taastrup, så derfor kommer mange af vores kunder fra de omkringliggende områder, herunder Hedehusene og Høje Taastrup. Du er altid velkommen til at kontakte os og bestille tid, også selvom du blot har en mistanke om, at du har et hul eller har brug for at få foretaget en rodbehandling.

Behandling af huller i tænderne

Vi anvender de bedste plastmaterialer fra anerkendte producenter og kan således garantere en løsning, der både er holdbar og æstetisk flot.

Plast er det stærkeste fyldningsmateriale, der findes på markedet, og alle vores typer plastfyldninger er CE-mærkede. Derfor er en plastfyldning altid en rigtig god løsning, som er med til at give dig et pænere smil.

Rodbehandling og andre kirurgiske behandlinger

Tandlæge Ole Pind er tandkirurg, som udfører rodbehandlinger efter de nyeste behandlingsmetoder. Derudover tilbyder vi flere former for kirurgiske indgreb. Kirurgi kan blandt andet være nødvendigt, hvis visdomstænder skal fjernes, eller hvis der er opstået cyster i kæbe eller mundslimhinde.

Vores tandkirurg sørger altid for at informere grundigt, når der er behov for et kirurgisk indgreb. På den måde kan du forberede dig bedst muligt til en operation, der måske kræver en ekstra fridag, så hævelser og lignende kan lægge sig. Det kan eksempelvis være nødvendigt, hvis du får fjernet en visdomstand.

Hvad kan en tandkirurg hjælpe med?

En rodbehandling er nødvendig, når et kariesangreb går helt ind til nerven i tanden. Det er også nødvendigt, hvis nerven som følge af en tandskade er blotlagt eller død. Rodbehandlingen fjerner den smerte, som du vil mærke, hvis nerven er blottet eller angrebet af karies.

Hvis nerven er død, mærker du ikke smerter, men tanden skal rodbehandles, da der ellers vil opstå rodbetændelse, som kan medføre smerter og tandbylder.

Hvad koster rodbehandling?

Vores priser følger dit individuelle behandlingsforløb, så vi kan tage højde for alle de indgreb, der skal udføres. Når først du kommer til klinikken, vurderer vi din individuelle situation, finder den bedste løsning – og giver dig en samlet pris på hele behandlingen.

Uden smerter

Ved en rodbehandling bliver det døde væv i tandens indre erstattet med et kunstigt materiale. Tanden bliver siddende, men det kan være nødvendigt at styrke den med en krone eller en facade.

Rodbehandlingen bliver foretaget under lokalbedøvelse hos tandlægen, så du er sikker på en smertefri behandling.

Behandling af paradentose

Hvad er paradentose, og hvordan skal det behandles? Skal du behandles for parodontose, er det vigtigt, at behandlingen udføres professionelt og skånsomt, så du føler mindst mulig ubehag. Hvad er paradentose? Parodontose er en sygdom i knoglen rundt om dine tænder, hvor symptomerne kan være dårlig ånde og blødende tandkød. Hvis parodontosen ikke behandles, risikerer du, at en eller flere tænder bliver løsere og løsere og til sidst ender med at falde ud.

Vores tandkirurg anvender de nyeste teknikker og sørger for en dybdegående rensning, som holder parodontosen nede. Vi vejleder naturligvis også i, hvordan du i det daglige selv kan hjælpe til for, at sygdommen ikke udvikler sig.

Individuel rådgivning og store kompetencer

Vi vægter kvalitet ved alle vores behandlinger. Vi sørger løbende for at efteruddanne os, så vi hele tiden er opdateret om de nyeste teknikker og produkter inden for rodbehandling og anden tandkirurgi. Det betyder, at du altid kan føle dig tryg, når du lader os behandle dine tænder.

Vi tager os god tid til alle vores patienter og sørger for en skræddersyet løsning, der passer til dig og dine tænders behov. Vi er altid parate til at rådgive dig, så du får en løsning, der passer til netop dit tandsæt.

Kontakt os for tidsbestilling

Har du brug for reparerende tandpleje såsom en rodbehandling? Så kontakt os på 43 99 08 75 for at bestille en tid, eller kom ind på klinikken i Taastrup, hvor vi kan se på dine tænder.

Hvis du i stedet har brug for et almindeligt tandeftersyn eller kosmetisk tandpleje, hjælper vi hos Tandlæge Ole Pind dig også gerne hermed.

Kontakt os og bestil tid

alm tandeftersyn

læs mere >>

plastfyldninger

læs mere >>

rodbehandlinger

læs mere >>

TANDIMPLANTAT

læs mere >>

KRONER & BROER

læs mere >>