Tandlæge Ole Pind i Taastrup har stor erfaring med tandbehandlinger

Eftersyn, tandpleje og tandrensning

En stor del af at holde dit smil sundt er at gå regelmæssigt til almindelige tandeftersyn og tandrensning hos din tandlæge. Hos Tandlæge Ole Pind tilbyder vi professionel tandpleje, der hjælper med at holde dine tænder sunde og stærke hele livet igennem.

Vores klinik er beliggende i Taastrup, så derfor har vi naturligvis mange kunder fra omegnen, herunder Høje Taastrup og Hedehusene.

Pas dine tandeftersyn

Det kan være en stor fordel både æstetisk, sundhedsmæssigt og økonomisk at få dine tænder tjekket regelmæssigt, så du altid er sikret, at du udøver den optimale tandpleje. Derudover er det en god idé, at man rutinemæssigt får foretaget tandrensning som supplement til den daglige pleje.

Vi anbefaler, at du får dine tænder tjekket hver 6. til 9. måned alt efter dine individuelle behov. På denne måde holder du dine tænder sunde og pæne, og så vi kan hjælpe med at opdage eventuelle angreb på dine tænder, før de udvikler sig til f.eks. huller i tænderne.

Vi har stor erfaring og kan derfor tilbyde vejledning og hjælp til alle typer tandsæt, uanset hvilken type behandling det drejer sig om.

Udførlig rådgivning om den rette tandpleje

Tandlæge Ole Pind sørger for et grundigt tandeftersyn, hvor vi giver udførlig vejledning i, hvordan du bedst plejer dit tandsæt og sørger for rensning af dine tænder i dagligdagen. Vi lægger stor vægt på, at du kan forlade vores klinik med et smil. Derfor er god tid til patienterne samt professionel og empatisk behandling kerneværdier for os.

Kontakt os og bestil tid til tandrensning

Hvad koster en tandrensning? Hvis du ønsker at høre mere om priserne på de forskellige behandlinger, vi tilbyder, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Skal vi hjælpe dig med dine regelmæssige tandeftersyn – inklusive tandrensning og tandpleje? Så ring til os på 43 99 08 75 eller udfyld vores kontaktformular.

Har du brug for en anden type tandbehandling, udfører vi hos Tandlæge Ole Pind eksempelvis både reparerende og kosmetisk tandpleje.

Kontakt os og bestil tid

alm tandeftersyn

læs mere >>

plastfyldninger

læs mere >>

rodbehandlinger

læs mere >>

TANDIMPLANTAT

læs mere >>

KRONER & BROER

læs mere >>