Tandlæge Ole Pind i Taastrup har stor erfaring med tandbehandlinger

Kroner og broer, tandprotese eller tandimplantat
Kosmetisk og tanderstattende tandpleje

Stor erfaring og grundig undersøgelse

Hos Tandlæge Ole Pind har vi stor erfaring inden for kosmetisk og tanderstattende tandpleje. Det indebærer kroner og broer samt udarbejdelse af tandprotese eller tandimplantat, hvis du har mistet flere tænder. Her på siden kan du læse mere om de forskellige muligheder, der er.

Vores tandklinik er beliggende i Taastrup, og mange af vores patienter kommer fra lokalområdet, herunder Høje Taastrup og Hedehusene.

Forundersøgelse og grundig dialog

Det er individuelt hvilken form for behandling, der er den bedste, når man har mistet tænder i munden. Derfor sørger vi altid for en grundig forundersøgelse, der ofte er suppleret med røntgenbilleder, med henblik på at finde frem til den helt rigtige løsning.

Hvilken behandling, der er den rette for dig, afhænger af en lang række faktorer. Hos Tandlægen i Taastrup Ole Pind tager vi naturligvis en grundig snak med dig, før vi vurderer, hvilken behandling der er den rigtige løsning i dit tilfælde. Vi sørger for empatisk og smertefri behandling, og vi tager os altid god tid til vores patienter.

Ikke bare kvalitet, men også æstetik, er en vigtig del af vores koncept. Derfor kan du altid være sikker på en løsning, der både er holdbar og pæn, og som også har fokus på god funktionalitet.

Kroner og broer på tænder

Med en bro eller krone på dine tænder, får du et pænt og stærkere tandsæt. Vi udfører alle former for tandarbejde med kroner og broer.

Med en krone beskytter du en tand, der er svækket af rodbehandling, store fyldninger eller misdannelse. Kroner kan fås i materialer som porcelæn, metalkeramik og guld. Afhængig af kronens placering i tandsættet og dit budget, finder vi frem til en god, stabil og flot løsning.

Mangler du en eller flere tænder, kan de erstattes med en bro. Broen sidder fast på de tilstødende tænder og kan ikke tages ud. Det er en solid erstatning, som føles som en naturlig tand.

Hvordan virker et tandimplantat?

En ny tand kan være en god løsning, hvis du har mistet en eller flere tænder, og du ikke ønsker at leve med en aftagelig protese. Et tandimplantat er en kunstig rod, som er fremstillet af titanium, der let accepteres af organismen.

Når implantatet er sat ind i knoglen, opfatter kroppen det som om, det er dens eget, hvorefter knoglen vokser fast til implantatet. På roden sættes en kunstig tand, der ligner og føles som en rigtig tand.

Vi har stor erfaring med behandling af tandimplantater og har gennem tiden gjort mange kunder tilfredse med en holdbar, funktionel og pæn løsning.

Hvad koster et tandimplantat?

Alt efter behandlingens omfang vil din pris også variere. Det er meget almindeligt, at der forud for udarbejdelsen og opsætningen af et implantat laves rodbehandlinger og mindre operationer for at fjerne de tænder, der er syge, mistede eller beskadigede. Når du begynder dit forløb hos os, vurderer vi omfanget og mulighederne, og derefter bliver du oplyst om den fulde pris for din tandbehandling.

Hvornår er det nødvendigt med tandprotese?

Mangler du flere tænder, er en tandprotese en mulig løsning. Et af vores ekspertiseområder er aftagelige hel- og delproteser, som skræddersyes efter dit tandsæt – men samtidig er som et sæt helt nye tænder. Vi sørger for, at din protese kommer til at matche dine naturlige tænder, så du skal ikke være bange for, at din tandprotese vil skille sig ud fra resten af dit smil.

Gennem årene har vi skabt proteser til mange forskellige resttandsæt og kan derfor tilbyde professionel vejledning, uanset hvordan dine tænder sidder i munden.

Hvad koster en tandprotese?

Da tandproteser er en meget individualiseret løsning, er det svært at give en generelt dækkende pris. Det afhænger meget af det samlede forløb og de øvrige behandlinger, der skal udføres i samme forbindelse, f.eks. udtrækning af beskadigede eller syge tænder m.v. Derudover er priserne for del- og helproteser naturligvis også forskellige.

Så snart du påbegynder et behandlingsforløb hos os, udarbejder vi en samlet plan for hele processen, i hvilken forbindelse du også vil blive orienteret om prisen.

Lad os give dig et smil på læben!

Hvilken behandling, der er den rette for dig, afhænger af en lang række faktorer. Hos Tandlæge Ole Pind tager vi naturligvis en grundig snak med dig, før vi vurderer, hvilken behandling der er den rigtige løsning i dit tilfælde. Vi sørger for smertefri og empatisk behandling, og vi tager os altid god tid til vores patienter.

Ikke bare kvalitet, men også æstetik, er en vigtig del af vores koncept. Derfor kan du altid være sikker på en løsning, der både er holdbar og pæn, og som også har fokus på god funktionalitet.

Lad os give dig et smil på læben!

Skal du have udført kosmetisk eller tanderstattende tandpleje, så kontakt os i dag og bestil en tid hos en af vores tandlæger på 43 99 08 75. Så tager vi et kig på dine tænder og får en god snak om, hvilken løsning, der vil være den bedste for dig og dit smil. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om f.eks. implantater, proteser, kroner eller broer.

Hos Tandlægen i Tåstrup Ole Pind kan vi også være behjælpelige med almindelige tandeftersyn og reparerende tandpleje, hvis du har behov for dette.

Kontakt os og bestil tid

Få dit smil tilbage med tandimplantater i Taastrup

alm tandeftersyn

læs mere >>

Tandimplantater er en god løsning på mistede tænder

plastfyldninger

læs mere >>

Har du brug for tandimplantater i Taastrup?

rodbehandlinger

læs mere >>

Hos Tandlæge Ole Pind i Taastrup kan vi hjælpe dig med tandimplantater

TANDIMPLANTAT

læs mere >>

Skal vi hjælpe dig med at få et smukt smil med tandimplantater på vores klinik i Taastrup?

KRONER & BROER

læs mere >>