Almindeligt tandeftersyn

Almindeligt tandeftersyn

En stor del af at holde dit smil sundt er at regelmæssigt gå til almindelige tandeftersyn hos din tandlæge. Tandlæge Ole Pind tilbyder professionel tandpleje, der hjælper med at holde dine tænder sunde og stærke hele livet igennem.

Pas dine tandeftersyn

Det kan være en stor fordel både æstetisk, sundhedsmæssigt og økonomisk at få dine tænder tjekket regelmæssigt. Vi anbefaler, at du får dine tænder tjekket hver 6. til 9. måned alt efter dine individuelle behov. På denne måde holder du dine tænder sunde og pæne, og så vi kan hjælpe med at opdage eventuelle angreb på dine tænder før, de udvikler sig.

Vi har stor erfaring og kan derfor tilbyde vejledning og hjælp til alle typer tandsæt, uanset hvilken type behandling det drejer sig om.

Udførlig rådgivning

Tandlæge Ole Pind sørger for et grundigt tandeftersyn, hvor vi giver udførlig vejledning i, hvordan du bedst plejer dit tandsæt i dagligdagen. Vi lægger stor vægt på, at du kan forlade vores klinik med et smil. Derfor er god tid til patienterne samt professionel og empatisk behandling kerneværdier for os.

alm tandeftersyn

læs mere >>

plastfyldninger

læs mere >>

rodbehandlinger

læs mere >>

TANDIMPLANTAT

læs mere >>

KRONER & BROER

læs mere >>