TANDEFTERSYN HOS TANDLÆGE I TAASTRUP

ALMINDELIGT TANDEFTERSYN

En stor del af at holde dit smil sundt er at gå regelmæssigt til almindelige tandeftersyn hos din tandlæge. Hos din tandlæge i Taastrup, Tandlæge Ole Pind, tilbyder vi professionel tandpleje, der hjælper med at holde dine tænder sunde og stærke hele livet igennem.

 

PAS DINE TANDEFTERSYN

Det kan være en stor fordel både æstetisk, sundhedsmæssigt og økonomisk at få dine tænder tjekket regelmæssigt. Vi anbefaler, at du får dine tænder tjekket hver 6. til 9. måned alt efter dine individuelle behov. På denne måde holder du dine tænder sunde og pæne, og så vi kan hjælpe med at opdage eventuelle angreb på dine tænder, før de udvikler sig til f.eks. paradentose, der kræver paradentose behandling.

Vi har stor erfaring og kan derfor tilbyde vejledning og hjælp til alle typer tandsæt, uanset hvilken type behandling det drejer sig om. Det gælder altså også alt fra kosmetisk tandbehandling, såsom krone på tænder, tandimplantat mm. til reparerende tandpleje, såsom paradentose behandling, fjernelse af visdomstænder.

UDFØRLIG RÅDGIVNING

Hos din tandlæge i Taastrup, Tandlæge Ole Pind, sørger vores medarbejdere for et grundigt tandeftersyn, hvor vi giver udførlig vejledning i, hvordan du bedst plejer dit tandsæt i dagligdagen.

Vi lægger stor vægt på, at du kan forlade vores klinik med et smil. Derfor er god tid til patienterne samt professionel og empatisk behandling kerneværdier for os.

Læs eventuelt også om, hvordan vi fokuserer på at indfri vores patienters ønske om smertefri tandbehandling.

 

KONTAKT OS

Skal vi hjælpe dig med dine regelmæssige tandeftersyn? Så ring til os på 43 99 08 75 eller udfyld vores kontaktformular.

Har du brug for andre typer tandbehandlinger, udfører vi hos Tandlæge Ole Pind både reparerende og kosmetisk tandpleje. Vi tilbyder alt fra paradentose behandling og rodbehandling af tand til at lave en krone på tænder og hjælpe med fjernelse af visdomstænder.