TANDEFTERSYN HOS TANDLÆGE I TAASTRUP

ALMINDELIGT TANDEFTERSYN

En stor del af at holde dit smil sundt er at gå regelmæssigt til almindelige tandeftersyn hos din tandlæge. Hos Tandlæge Ole Pind tilbyder vi professionel tandpleje, der hjælper med at holde dine tænder sunde og stærke hele livet igennem.

 

PAS DINE TANDEFTERSYN

Det kan være en stor fordel både æstetisk, sundhedsmæssigt og økonomisk at få dine tænder tjekket regelmæssigt. Vi anbefaler, at du får dine tænder tjekket hver 6. til 9. måned alt efter dine individuelle behov. På denne måde holder du dine tænder sunde og pæne, og så vi kan hjælpe med at opdage eventuelle angreb på dine tænder, før de udvikler sig til f.eks. huller i tænderne.

Vi har stor erfaring og kan derfor tilbyde vejledning og hjælp til alle typer tandsæt, uanset hvilken type behandling det drejer sig om.

UDFØRLIG RÅDGIVNING

Tandlæge i Taastrup Ole Pind, sørger for et grundigt tandeftersyn, hvor vi giver udførlig vejledning i, hvordan du bedst plejer dit tandsæt i dagligdagen. Vi lægger stor vægt på, at du kan forlade vores klinik med et smil. Derfor er god tid til patienterne samt professionel og empatisk behandling kerneværdier for os.

 

KONTAKT OS

Skal vi hjælpe dig med dine regelmæssige tandeftersyn? Så ring til os på 43 99 08 75 eller udfyld vores kontaktformular.

Har du brug for andre typer tandbehandlinger, udfører vi hos Tandlæge Ole Pind både reparerende og kosmetisk tandpleje.

ALM TANDEFTERSYN

PLASTFYLDNINGER

RODBEHANDLINGER

ROD-BEHANDLINGER

TANDIMPLANTAT

TAND-IMPLANTAT

KRONER & BROER