KENDER DU DIN TANDLÆGE I TÅSTRUP?

Hos Tandlæge Ole Pind lægger vi stor vægt på at skabe gode og langvarige kundeforhold. På denne måde kan du få den bedst mulige tandpleje af en tandlæge i Tåstrup, der kender din historie og dine behov.

Vi er en tandlæge i Taastrup kommune, der fokuserer på kvalitet, grundighed og empatisk behandling af alle vores patienter. Det gælder, uanset om der er tale om kosmetisk tandpleje, paradentose behandling eller noget tredje.

 

VI HAR STOR ERFARING OG EKSPERTISE

Vi har stor erfaring inden for alle tandbehandlinger og kan herved garantere dig kompetent vejledning og håndtering af dine tænder.

Når du kommer som patient hos os, vil du bemærke, at hver enkelt patient er i fokus, og der lægges stor vægt på, at hver et tandsæt er forskelligt. Dette betyder, at alle patienter behandles ud fra den enkeltes ønsker og præferencer.

 

EKSPERT I SMERTEFRI TANDBEHANDLING

Hos Tandlæge Ole Pind har vi i flere år haft speciale i at tilbyde smertefri tandbehandling til vores patienter. Vi ved, hvor meget frygten for tandlæger kan fylde, og at den i sidste ende kan medføre, at man som patient ikke møder op til sine rutinetjek, og at man udskyder nødvendige tandbehandlinger – såsom en rodbehandling af tand eller paradentose behandling

Det er for os altafgørende, at vores patienter trives, når de er på besøg i klinikken i Taastrup. Det betyder, at vores patienter hverken skal føle ubehag eller frygt i forbindelse med tandpleje og tandbehandlinger. Vores erfaringer siger os, at det særligt er i forbindelse med rodbehandling af tand, at patienter er præget af tandlægeskræk. Men med vores smertefri tandbehandling tager vi hensyn til din tandlægeskræk, og klinikkens dygtige tandlæger sørger for et konstant fokus på dine behov, så du vil opleve, at en rodbehandling af tand ikke behøver at være smertefuld.

Læs mere om rodbehandling af tand, paradentose behandling og andre former for reparerende tandpleje.

FOKUS PÅ DINE TÆNDER

Med os som din lokale tandlæge i Tåstrup tilbyder vi dig tandbehandlinger, der både er holdbare, funktionelle og pæne. Vi har fokus på individuel rådgivning og behandling, og vi giver os altid god tid til hver enkelt patient.

Det er vigtigt, at dine tænder og mundhygiejne er i top, hvis dit tandsæt skal holde sig smukt og smertefrit langt ud i fremtiden. Men ved du hvilken tandbørste, du skal bruge, eller hvor ofte du burde bruge tandtråd?

Hos Tandlæge Ole Pind er vi altid glade for at kunne give dig individuel vejledning omkring din mundhygiejne. Indtil du kommer på besøg hos vores klinik i Taastrup, kan du orientere dig om generelle råd fra Tandlægeforeningen.

 

ER DET TID TIL ET BESØG HOS TANDLÆGEN?

Læs mere om vores forskellige tandbehandlinger her på siden. Vi tilbyder alt fra paradentose behandling og rodbehandling af tand til kosmetisk tandpleje såsom krone på dine tænder. Du er selvfølgelig også velkommen til at tage kontakt til os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Vi vil med glæde tage os godt af dit smil!

Du kan kontakte os i åbningstiden på tlf. 43 99 08 75 eller skrive til os på mail@lindevejtand.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.